Guadeloupe

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Guadeloupe

Ingatlan Guadeloupe-ban

Guadeloupe tengerentúli megyé, Franciaország szerves része. Az Európai Unió és az euroövezet alkotóelemeként. Az euró hivatalos pénzneme. Ez egy kis sziget, és úgy tűnik, nem jó hely vásárolni ingatlant értékesíteni Guadeloupe, de ez nem a valóság.

Guadeloupe egy francia tengerentúli terület, amelynek pillangószerű alakja van. A Karib-tenger déli részén elhelyezkedő szigetek egy csoportja.

Guadeloupe a kontinentális Franciaország számára a Hawaii az Amerikai Egyesült Államok számára. A legtöbb polgár európaiak, afrikaiak és keleti indiánok keveréke, és csak az anyanyelvét, az Antillák kreolját és a franciákat beszélik. Tehát ha úgy döntesz, hogy a Guadeloupe-ban értékesíteni kívánt ingatlant befektetni lehet, ez lehet a legjobb időszak.

Ez egy népszerű idegenforgalmi célpont a francia turisták körében. A látogatók több mint 80% -a érkezik Franciaországból. Egyszer keveset látogattak az amerikaiak.

Guadeloupe annyira buzgó, hogy az US News & World jelentése 2017-ben a Karib-térség második legjobb helyét jelölték meg. Ezen kívül a National Geographic a szigeteket is a világ három legfontosabb célpontja közé sorolta.

A guadeloupei ingatlanszektor továbbra is alku marad a többi karibi államhoz képest. A Guadeloupe-ban értékesített lakóingatlanok átlagára 2017 második felében csak 161.063 EUR volt.

A Baie Mahault és a Petit Bourg ingatlanok eladási árai 1 341 és 3 156 között mozogtak négyzetméterenként, míg a házak 1 394 euróról 2 177 euróra jutottak négyzetméterenként. 2017-ben.

A Goyave-től a Malendure hegyéhez, Basse-Terre nyugati partján, a lakástulajdonosok vásárolhatnak lakást 662 euróra 2411 négyzetméterenként. míg a házakat 1,414 euróra értékesítik 2,629 négyzetméterenként. ugyanezen időszak alatt.

2017-ben a lakóingatlanok értékesítése 2,8% -kal nőtt az előző évhez képest.

Guadeloupe a lepkék szigetének nevezik két fő szigete, a nyugati Basse-Terre és a kelet-nagy-Terre között, egy szűk csatorna, a Rivière-Salée szétválasztásával. Guadeloupe jó strandokkal rendelkezik, és a turizmus egyre fontosabb.

  •  
    Mozgás Guadeloupe-ba. Expatriate és Guadeloupe-ban él.

      Antilles-sziget, amely a világ minden tájáról híres a szépségéről, a mai főszereplő egy kis paradicsom! Végül megérkezett a jó szezon, és sokan gondolták jól, hogy elhagyják az utazást, vagy akár állandóan egy új nemzethez is mozognak. A motivációk a legváltozatosabbak, mert tudjuk, hogy minden ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB